Aanmelden 2023

Doe mee met Haaksbergen toont talent 2023 !

Ben jij als cultuurmaker actief in Haaksbergen en omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou! Onder de naam “Haaksbergen toont talent 2023” gaan we in de eerste week van juni 2023 ( 4 t/m 11 juni) zoveel mogelijk groepen en individuen de kans geven om hun talenten op het gebied van kunst en cultuur te tonen aan de inwoners van Haaksbergen en omgeving.
Wat je doet maakt niet uit, als het maar met kunst en cultuur te maken heeft. Je zit bijvoorbeeld in een dansgroep of een zangkoor, of je schildert, tekent, rapt, speelt viool, etcetera. Alles kan en alles telt mee.

Wat vragen wij van jou?

Download het aanmeldingsformulier als pdf / aanmeldingsformulier als word document en beschrijf wie je bent en wat je graag wilt laten zien aan Haaksbergen. Schrijf op of je ondersteuning nodig hebt van onze stuurgroep. En of je gebruik wil maken van de mogelijkheden die we hebben om op bepaalde dagen gebruik te maken van de zalen van theater de Kappen of van een andere leuke locatie.

Wat bieden wij?

Let op: wij vragen van jou dat je je evenement zo veel mogelijk zélf organiseert. Indien nodig kunnen en willen wij je helpen met adviezen en specialistische ondersteuning dus heb je iets nodig om je evenement compleet te maken, laat het ons dan weten. Wellicht kunnen we je helpen door inzet van ons netwerk

Promotie en geld !

Meedoen aan Haaksbergen toont talent 2023 betekent dat je meelift op de publiciteit en promotie die we daaromheen organiseren. In de aanloop naar de eerste week van juni maak je kans om uitgenodigd te worden voor een optreden in “KappeNow!”, het wekelijkse videomagazine van RTV Sternet. Daarnaast maken we van veel deelnemende acts een cultuurmakers portret.
Voor een beperkt aantal initiatieven hebben we een financiële ondersteuning van maximaal 500 euro beschikbaar. Het gaat dan om initiatieven die (meer dan de andere deelnemende initiatieven) bijdragen aan de doelstellingen van de CCH: we willen dat onze projecten inclusief en vernieuwend zijn en dat ze groepen stimuleren om mee te doen die normaal gesproken wat moeilijker over te halen zijn om kunst en cultuur te te laten zien.

Wil je meedoen en je aanmelden?

Download het aanmeldingsformulier als pdf / aanmeldingsformulier als word document vul het in, en stuur het op naar cch@haaksbergeninbeeld.nl We nemen dan snel contact met je op.

Over de Cultuur Coalitie Haaksbergen

Met de Cultuur Coalitie Haaksbergen willen we alle inwoners enthousiast maken over de kunst en cultuur in Haaksbergen en omgeving. We zetten vernieuwende projecten op waar iedereen aan mee kan doen zodat we het beste uit ons dorp naar voren halen. Samen bereik je meer! ‘Haaksbergen toont talent’ is hier een mooi voorbeeld van.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar cch@haaksbergeninbeeld.nl en we nemen contact met je op.

“Laat zien wat je kan, geloof in wat je doet en deel het met anderen”.