Aanmelden 2024

Ben jij als cultuurmaker actief in Haaksbergen en omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou! Onder de naam ‘Haaksbergen Toont Talent 2024’ organiseren Art4More en RTV Sternet het hele jaar door activiteiten om zoveel mogelijk groepen en individuen de kans geven om hun talenten op het gebied van kunst en cultuur te tonen aan de inwoners van Haaksbergen en omgeving.

Wat je doet maakt niet uit, als het maar met kunst en cultuur te maken heeft. Je zit bijvoorbeeld in een dansgroep of een zangkoor, of je schildert, tekent, rapt, speelt viool, etcetera. Alles kan en alles telt mee.

We willen dat onze projecten inclusief en vernieuwend zijn en dat ze groepen stimuleren om mee te doen die normaal gesproken wat moeilijker over te halen zijn om kunst en cultuur te te laten zien.

Wat vragen wij van jou?

Hou deze website en onze socials in de gaten en meld je aan voor de projecten en activiteiten waar jij je bij thuis voelt.

Wat bieden wij?

Meedoen aan Haaksbergen Toont Talent 2024 betekent dat je meelift op de publiciteit en promotie die we daaromheen organiseren. Je maakt kans om uitgenodigd te worden voor een optreden in ‘KappeNow’, de wekelijkse talkshow van RTV Sternet. Daarnaast maken we van veel deelnemende acts een cultuurmakers portret.