De Week van de Amateurkunst komt er weer aan

Toon je talent! Laat anderen het plezier ervaren van het maken van kunst.

In de periode eind september-begin oktober 2021 organiseert de WAK werkgroep voor de zesde keer weer een podium voor alle amateurkunstenaars van Haaksbergen. De organisatie verwacht dat corona tegen die tijd weer goed beheersbaar is.

Als het goed is staat iedereen weer te trappelen om “aan de bak” te mogen. Het wordt weer tijd om uit onze schulp te kruipen. En dat kan! Dat kunnen jij en de werkgroep samen doen! De werkgroep wil graag zoveel mogelijk amateurkunstenaars bij onze activiteiten betrekken. Hierbij worden we ondersteund door provincie en gemeente.

Iedereen die in zijn vrije tijd geniet van het bezig zijn met kunst is, ongeacht leeftijd achtergrond of herkomst, welkom om mee te doen. Je kunt deelnemen door bijvoorbeeld een optreden te geven, een workshop te organiseren, een expositie te regelen of hieraan mee te doen of een open repetitie te geven.

Amateurkunst. Waar denkt de werkgroep dan aan?
• Dans, zang en muziek.
(scholen, orkesten, verenigingen, bandjes, duo’s, solisten, koren)
• Beeldende kunst: beelhouwen, schilderen, textiel, glas, prent, tekenen, graffiti.
• Literatuur.
(dichters, striptekenaars, verhalenvertellers)
• Toneel-, theater, revue.
(scholen, verenigingen)

Doe mee!

De werkgroep nodigt iedereen uit die met ons mee wil doen te reageren. Stuur vóór 10 juni een mail naar benniewielens@gmail.com. Geef aan met welke activiteit je deel wilt nemen en met hoeveel personen. De WAK werkgroep neemt vervolgens contact op met alle deelnemers over de invulling van het programma.

Bekijk de Facebook-pagina van WAK Haaksbergen

Lees meer over cultuur in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Een productie van RTV Sternet