HTT23- Haaksbergen toont Talent 2023 dag 1

Onder een strakblauwe hemel met een stralende zon is Haaksbergen Toont Talent 2023 van start
gegaan. De Cultuur Coalitie Haaksbergen Haaksbergen en de Kappen hebben de handen inéén geslagen om acht dagen lang een spetterend evenement te verzorgen voor jong en oud.

Onder grote belangstelling en met prachtige woorden van wethouder Pieter van Zwanenburg is de symbolische sleutel overgedragen aan al het talent van dansstudio MiDanza. Al dansend nodigden deze talenten de bezoekers uit om al het moois in en rond de Kappen te bekijken en beleven.

De ‘gesloten knip kunstbeurs’ bleek een klapper! Er hangen al leuke originele biedingen bij de kunstwerken. In de kunstzaal is bij de pop-up galerie het eerste werk nu al verkocht. Vele bezoekers vergaapten zich aan de bijzondere iconen. De handwerkclub van de Kappen lieten een mooi assortiment zien, terwijl vele bezoekers zich enorm vermaakten met het tekenen en schrijven op de schutting.

Vol met indrukken vertelde menigeen zijn ervaringen van vandaag, discreet achter een gordijntje, tegen de camera in ‘stoelgang’.

Op het terras werd genoten van muziek met een heerlijk koud drankje. De ranja was natuurlijk gratis. Kortom, een prachtige dag.

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet