Haaksbergen toont Talent 2023 dag 2

Het is maandagavond 5 juni in de Kappen en alle ruimtes in de Kappen zijn gevuld. Haaksbergen Toont Talent 2023 (HTT23) is bezig aan haar tweede dag. In de grote theaterzaal repeteren de Clippers Crew met publiek en er wordt veel gelachen. De dirigent is een olijke man en legt haarfijn uit wat er gebeurt en waarop geoefend wordt.

In de kunstzaal is het K-ULT-uurtje begonnen en worden er klein maar fijn gesproken over allerlei zaken op gebied van kunst en cultuur.

In de hal zit Lisa heerlijk te stippen en er ontstaan al mooie kunstwerken. Morgenochtend is ze er weer dus grijp deze kans.

Intussen worden er leuke originele biedingen gedaan op de mooie kunstwerken van de ‘met gesloten knip kunstbeurs’. Er hangen al briefjes met ‘fotoshoots’, er wordt een dagje in de tent geboden en zelfs een gratis huisconcert.

Vandaag overdag was het goed toeven op het cultuurplein. Je kunt er heerlijk koffie drinken en lunchen in het zonnetje op het kleurrijke terras, terwijl de kleintjes zich prima vermaken met het speelgoed uit de speelgoedkist of de mooiste tekeningen maken op de schutting.

Er waren vandaag verschillende gezellige groepsactiviteiten, een prachtige stand met de mensen van Cura Twente en natuurlijk ook de opening van het nieuwe toeristische informatiepunt.

We sluiten de avond af met gezellige noabermuziek van GJ, de stemming zit er goed in.

Dag 2 van Haaksbergen Toont Talent gaat de boeken in als een heerlijke vrolijke zonovergoten dag!

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet