Haaksbergen Toont Talent in de etalage: Bennie Wielens en Peter Brinkerink van Phone House Haaksbergen

Art4More en RTV Sternet organiseren het project ‘Haaksbergen Toont Talent in de etalage 2024’. Deze keer aandacht voor de match tussen kunstenaar Bennie Wielens en Peter Brinkerink van Phone House Haaksbergen.

Vanaf 1 mei tot en met 2 juni 2024 wordt overal in Haaksbergen letterlijk kunst te kijk gezet in de etalages van Haaksbergse winkeliers en ondernemers. Bezoekers kunnen tijdens dit evenement een wandelroute volgen langs verschillende winkels met kunst van diverse lokale kunstenaars.

Over Bennie Wielens

Bennie Wielens is een bekend kunstschilder in Haaksbergen, wiens grootste passie muziek is. Zijn inspiratie voor zijn kleurrijke kunstwerken komt voort uit zijn verlangen om de wereld vrolijker en kleurrijker te maken. Als autodidact kan hij helemaal opgaan in zijn werk, waarbij hij soms lang bezig is met een schilderij totdat hij er volledig tevreden mee is.

Toen Bennie de mogelijkheid kreeg om deel te nemen aan het project Haaksbergen Toont Talent in de etalage 2024, twijfelde hij geen moment. Hij wil zijn kunst delen met het publiek en hoopt dat mensen zijn werk kunnen waarderen. Door zijn deelname hoopt hij ook kunst zichtbaar te maken in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan de leefomgeving.

Bij het selecteren van zijn werk voor de etalage van HTT, overlegde Bennie met de ondernemer om ervoor te zorgen dat zijn kunst goed tot zijn recht zou komen. Hij hoopt dat voorbijgangers de kleurrijke en vrolijke schilderijen opmerken en ervan genieten. Bennie is tevreden met zijn deelname aan het project en hoopt dat het deuren zou opent voor meer samenwerkingen en projecten in de toekomst.

Over Phone House Haaksbergen

Aan de Blankenburgerstraat 10 bevindt zich Phone House Haaksbergen. De etalage van deze winkel is nu extra opvallend, omdat hier de prachtige kunstwerken van Bennie Wielens te bewonderen zijn.

Peter Brinkerink is de trotse ondernemer van Phone House Haaksbergen. Hij staat bekend om zijn uitstekende service en grote assortiment aan telefoons en accessoires. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste smartphone of een simpele prepaid telefoon, bij Peter ben je aan het juiste adres.

Een van de populaire diensten van Phone House Haaksbergen is ‘werkend op weg’. Hierbij zorgt het team er voor dat je telefoon direct werkend en klaar voor gebruik is wanneer je de winkel verlaat. Dit bespaart klanten een hoop tijd en moeite.

Naast het winkelen in de fysieke winkel, biedt Phone House Haaksbergen ook de mogelijkheid om online te bestellen. Phone House Haaksbergen is niet zomaar een telefoonwinkel, het is een plek waar klanten altijd met een tevreden gevoel naar buiten lopen. De combinatie van een vriendelijke service, een groot assortiment en de prachtige kunstwerken van Bennie Wielens maakt deze winkel nu helemaal uniek in zijn soort.

Over Haaksbergen Toont Talent in de etalage 2024

Haaksbergen Toont Talent in de etalage is een gezamenlijk project van cultuurmakers en Haaksbergse middenstanders. Art4More schakelde haar grote netwerk van honderden kunstenaars in om de etalages in de Haaksbergse binnenstad om te toveren in een explosie van grote en kleine exposities. De HOV, Haaksbergen Natuurlijk en de centrummanager mobiliseerden de Haaksbergse middenstand om mee te doen. RTV Sternet verzorgt de promotie en publiciteit rond het project.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en de gemeente Haaksbergen.

Kijk voor meer informatie op de website van Phone House Haaksbergen

Kijk voor meer informatie op de website van Bennie Wielens

Kijk voor de portretten van alle deelnemende kunstenaars en ondernemers op de website van Haaksbergen Toont Talent

Foto: Marianne Appels
Tekst: Jolanda Bouwmeesters
Eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet