Haaksbergen Toont Talent in de etalage: Lisa Sprenkeler en Jolande Bellers van Heppinez Mode

Art4More en RTV Sternet organiseren het project ‘Haaksbergen Toont Talent in de etalage 2024’. Deze keer aandacht voor de match tussen kunstenares Lisa Sprenkeler en Jolande Bellers van Heppinez Mode.

Vanaf 1 mei tot en met 2 juni 2024 wordt overal in Haaksbergen letterlijk kunst te kijk gezet in de etalages van Haaksbergse winkeliers en ondernemers. Bezoekers kunnen tijdens dit evenement een wandelroute volgen langs verschillende winkels met kunst van diverse lokale kunstenaars.

Over Lisa Sprenkeler

Lisa Sprenkeler woont samen met haar man, zoon, dochter en hond Pip in Eibergen. Haar grootste passie zijn bloemen en kleur, haar uitdaging is om met kleur en een blanco ondergrond iets moois te creëren. Haar ambitie is het om mensen van kunst te laten genieten en mensen enthousiast te krijgen voor het zelf gaan “stippen”. Lisa heeft voor haar kunst beoefening verschillende workshops gevolgd, maar ze heeft ook veel zelf uitgewerkt.

Lisa doet mee met Haaksbergen Toont Talent in de etalage 2024 om zo meer bekendheid te geven aan de stipkunst. Ze wil kunst toegankelijk maken, ook als gebruiksvoorwerp. Ze hoopt dat mensen haar werk in de etalage inspirerend vinden en er meer van willen weten. Lisa wil gaag creatieve workshops geven, als het kan samen met andere kunstenaars.

Jolande Bellers van Heppinez Mode

Kom weer helemaal happy met leuke items naar buiten, na een bezoek aan Heppinez Mode in het centrum van Haaksbergen! Bij deze gezellige dameskledingzaak vind je – onder het genot van een kopje koffie – trendy nieuwe merken.

Er hangen leuke items in een vrouwelijke en stoere stijl in de maten XS t/m XXL. De volgende merken kan je hier onder meer vinden: Harper&Yve, Isla Ibiza, Tessa Koops, Glamm Label, Para Mi, Jaase, Freebird, Zipp73.

Over Haaksbergen Toont Talent in de etalage 2024

Haaksbergen Toont Talent in de etalage is een gezamenlijk project van cultuurmakers en Haaksbergse middenstanders. Art4More schakelde haar grote netwerk van honderden kunstenaars in om de etalages in de Haaksbergse binnenstad om te toveren in een explosie van grote en kleine exposities. De HOV, Haaksbergen Natuurlijk en de centrummanager mobiliseerden de Haaksbergse middenstand om mee te doen. RTV Sternet verzorgt de promotie en publiciteit rond het project.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en de gemeente Haaksbergen.

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Heppinez Mode

Kijk voor meer informatie op de website van Lisa Stipt

Kijk voor de portretten van alle deelnemende kunstenaars en ondernemers op de website van Haaksbergen Toont Talent

Foto: Constance van Wolferen
Tekst en eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet