HTT23 – BOYBAND, de literaire boyband / voorstelling ‘Papier’

Op woensdagavond 14 juni is er een speciale avond tijdens Haaksbergen toont Talent 2023 (HTT23), met een optreden van BOYBAND, de literaire boyband, met in het voorprogramma de voorstelling ‘Papier’ door Frans Pinkse.

BOYBAND, de literaire boyband

BOYBAND bestaat uit dichter Wout Waanders (Buddingh Prijs 2021), muzikant Laurens van de Linde (LRNS), theatermaker Koen Frijns (Frino), striptekenaar Jelko Arts en dichter en theatermaker Martin Rombouts (winnaar De Slimste Mens 2023).

BOYBAND maakt literatuur om doorheen te gillen: poëzie op een podium, maar dan met meezingbare strofen, zwoele blikken en de constante dreiging van een break-up. BOYBAND is het enige schrijverscollectief mét dansmoves. Op 17 januari bracht het collectief hun eerste album uit, IN CANON, met daarop onder andere het zeer dansbare de Adriaan van Discotheek.
Eerder stonden ze al op Lowlands, in de Kleine Komedie en tijdens de Kunstnacht van 2021.

Voorprogramma: de voorstelling ‘Papier’

Deze avond vindt er een voorprogramma plaats met de voorstelling ‘Papier’ door Frans Pinkse. In deze voorstelling, waar 8 leerlingen van het Assink Lyceum van de Bouwmeester in toptijd aan hebben gewerkt, draait het om papier. Papieren vliegtuigjes, het bekende papieren zoutvaatje, papieren maskers, maar ook papieren mensen. En wat te denken van een klok die ’s nachts 12.00 uur slaat en de wijzers komen tot leven? Een bijzondere voorstelling.

Datum: woensdag 14 juni
Tijd: 19.30 – 23.00 uur
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: 5 euro. Leerlingen van het Assink hebben GRATIS toegang.

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet