HTT23 – Crescendo bij café Winkelman Buurse

Haaksbergen toont Talent 2023 (HTT23) duurt van 4 juni tot en 15 juli 2023. En Café Winkelman is een van de locaties waar het gebeurt. Op zondag 4 juni om 14.30 uur wordt het heel goed toeven onder de prachtige oude kastanjeboom bij café Winkelman. U kunt dan vanaf het terras genieten van de prachtige muzikale klanken van het seniorenorkest van Crescendo Buurse.

Crescendo Buurse, opgericht in 1999, is een harmonieorkest met een goede klankverhouding en bestaat op dit moment uit 22 leden. Het orkest is succesvol en staat onder leiding van de bekende dirigent André van Huizen. Het repertoire bestaat uit een 70-tal nummers waaronder u kunt aantreffen de wals, de mars en de polka maar ook de tango, de beguine, de rumba en de foxtrot. Een en ander wordt ook gebracht in potpouri’s. Tevens speelt men semiklassieke muziek zoals van Robert Stolz.

150 jaar Café Winkelman

Gelegen onder en achter de takken van een prachtige, oude kastanjeboom is Café Winkelman al meer dan 150 jaar een begrip in Buurse en omstreken. Café Winkelman is gelegen in het rustige, maar gezellige hart van Buurse, onder de rook van Enschede en Haaksbergen en vlakbij schitterende natuurgebieden, zoals het Witte Veen en het Haaksberger Veen. Of u nu een huiselijke eetbeleving, feestlocatie, catering en/of feest op locatie, cafetaria, multifunctionele vergaderruimte of gezellig café zoekt; bij Café Winkelman vindt u alles onder één dak.

Datum: zondag 4 juni
Tijd: 14.30 – 17.00 uur
locatie: Café Winkelman Buurse
Entreeprijs: gratis

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet