HTT23 – De kadootjes en blijmakers van DAC de Singel

Dagactiviteitencentrum de Singel doet mee met Haaksbergen toont Talent 2023 (HTT23). DAC de Singel staat voor prachtige kadootjes en blijmakers. Kom dus naar de Kappen op woensdag 7 juni en wie weet scoor jij ook wel zo’n lekker potje echte Jammie-Jam.

De deelnemers van Dagactiviteitencentrum de Singel zijn makers van prachtige producten. Hip, uniek en met trots gemaakt. DAC de Singel verkoopt kadootjes en blijmakers voor elk seizoen en elke gelegenheid. Ben je ook al benieuwd? Kom dan naar de Kappen op woensdag 7 juni, van 10.00 – 15.30 uur staan de medewerkers van DAC de Singel voor je klaar.

Over DAC de Singel

DAC de Singel is een onderdeel van Livio voor mensen met een lichamelijke beperking die op zoek zijn naar een uitdagende dagbesteding. De activiteiten in het dagbestedingsprogramma zijn van educatieve en arbeidsmatige aard én uiteraard kunnen creativiteit en talent ontwikkeld worden. Binnen DAC de Singel is een enthousiast en professioneel team werkzaam. Daarnaast is er ondersteuning van één of meerdere vrijwilligers die de activiteiten begeleiden.

Wil je eens langskomen bij DAC de Singel? Bezoek dan de winkel aan de achterzijde van het activiteitencentrum, aan de
Wiedenbroeksingel 4, 7481 BT Haakbergen. Of neem een kijkje op de andere verkooppunten bij de Zuiderval Enschede, Grand Café Wiedenhof of Plus Veldmaat. Volg ook de instagram en facebook pagina van DAC de Singel.

Datum: woensdag 7 juni 2023
Tijd: 10.00 – 15.30 uur
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: gratis entree

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet