HTT23 – De leukste artikelen van Cura Twente

Op maandag 5 juni van 9.30 tot 11.30 uur en op donderdag 8 juni van 13.30 tot 15.30 uur verkopen de deelnemers van Cura Twente uit Haaksbergen hun leukste artikelen in de Kappen. Ook laten ze zien hoe ze heerlijke chocolaatjes maken. Kom gezellig langs om te kijken en… te kopen! U bent van harte welkom!

Over Cura Twente

Cura Twente in Enschede en Haaksbergen biedt alle vormen van begeleiding en een kleinschalige dagbesteding locatie in Enschede en Haaksbergen voor (jong) volwassen mensen met een (verstandelijke) beperking. Juist de kleine groepen maakt Cura Twente zo uniek. Liefde en toewijding is de motivatie van haar medewerkers, zij hebben tijd en aandacht voor de deelnemers, waardoor deelnemers gestimuleerd worden en kleine overwinningen behalen op hun eigen kunnen. Goed om te weten, Cura Twente kent geen wachtlijst. Cura Twente staat voor een zinvolle besteding van de dag: mensen met een (verstandelijke) beperking gelukkig laten zijn door blij, aangenaam en fit de dagbesteding te aanvaarden.

Kunstuitleen bij Cura Twente

Cura Twente heeft een spannende collectie werk van cliënten met kunstzinnige talenten. In de kunstuitleen kun je werk lenen, maar de schilderijen zijn ook te koop. De opbrengst komt ten goede aan de aanschaf van nieuw materiaal en een belangrijk deel gaat naar de Stichting Vrienden van Cura Twente en komt daar ten goede aan de financiering van bijzondere wensen, zoals een duofiets of een Ipad.

Datum: maandag 5 juni
Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: gratis entree

Datum: maandag 8 juni
Tijd: 13.30 – 15.30 uur
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: gratis entree

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet