HTT23 – Doe mee met de Babbelballen en Stoelgang!

Haaksbergen toont Talent 2023 (HTT23) barst van de leuke acts om te bekijken. Maar zelf actief kunst maken is natuurlijk ook heel leuk. Doe dus mee met de Babbelballen en Stoelgang!

Babbelballen en Stoelgang!

Wat is dat dan toch weer horen wij u denken?

Herinnert u zich ‘achterwerk in de kast’ nog? Achterwerk in de kast was één van de eerste kinderprogramma’s van de VPRO. De formule was simpel: kinderen in een kast achter een gordijntje. Enkele minuten zendtijd, geen montage en geen hulp van volwassenen. Bloopers zijn dus inbegrepen.

Leuk was dat! Allemaal mensen die iets te vertellen hadden. De ene keer een jongetje met een konijn die een kunstje kon doen, dan weer een meisje dat trompet speelde.

In de hal van de Kappen staat een mooie kast, met een gordijntje, gemaakt door de vrijwilligers van de Kappen en voorzien van techniek door uw eigen lokale omroep RTV Sternet.

Deze kast staat er voor iedereen die iets leuks kwijt wil. Kun je zelf geen onderwerp bedenken? Pak dan een bal uit de babbelballenbox en vertel iets over het onderwerp wat in de bal zit!

Let wel, het wordt opgenomen en kan (indien leuk genoeg, en dat vinden wij het al heel snel ;-)) gepubliceerd worden! De opname is ingesteld op 30 seconden, voor de een te lang en voor de ander veel te kort …

Veel plezier!

Datum: zondag 4 tot en met zondag 11 juni
Tijd: de hele dag
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: gratis entree

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet