HTT23 – Haaksbergen toont Talent dag 8

De dag begon zoals eigenlijk de hele week begon, zonnig met een stralend blauwe lucht. Voor het terras hadden we een plek in de schaduw gezocht, het was er heerlijk.

Terwijl de gasten aan wel lekker kopje koffie zaten vertelde Toon Tankink een prachtig verhaal over het Veen. Heerlijk om naar te luisteren.

Vervolgens trakteerde Hans Martin ons op fantastische flamencomuziek! Een schot in de roos met deze temperaturen. Er werd volop genoten.

Het hele gezelschap verplaatste zich daarna naar de heerlijke koele foyer om te luisteren naar het gevorderd strijkers ensemble. De Kappen werd gevuld met prachtige klanken.

Het middagprogramma werd gevuld door Cultuurgeluid met de workshop rappen en er konden ook nog petten worden gepimpt met graffiti. We zagen mooie exemplaren voorbij komen.

Kortom, een prachtige laatste dag van een geweldige ruime week in de Kappen.

Natuurlijk gaat het programma van Haaksbergen toont Talent, in een wat rustiger vaarwater, gewoon nog even door.

Zo is er woensdagavond de prachtige voorstelling ‘papier’ van studenten van het Assink college onder leiding van Frans Pinkse met aansluitend een optreden van de literaire boyband. Een aanrader!

Ook staat er nog een unieke samenwerking van Popscool in combinatie met het Assink college op het programma, maar daarover later meer.

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet