HTT23 – Inloop bij Ziens

Op dinsdag 6 juni nodigt ZIENS u van harte uit om tussen 9.30 en 12.30 uur bij hen binnen te lopen in de Kappen. Voor een praatje, een kopje koffie of thee of om een mooi schilderijtje te maken. Gezellig toch?

ZIENS

ZIENS is er voor Haaksbergenaren die – om wat voor reden dan ook – minder goed kunnen deelnemen aan de maatschappij. Er zijn verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat mensen minder goed mee kunnen doen in de maatschappij. Veel mensen krabbelen weer op en gaan weer actief aan de slag. Dit lukt niet iedereen. Omdat ze niet weten hoe, omdat er onvoldoende ondersteuning is of omdat ze niet precies weten wat ze willen gaan doen.

Bij ZIENS in Haaksbergen is er voor die mensen tijd en ruimte om samen verder te kijken. Samen kijken welke kansen en mogelijkheden er zijn. Om eigen talenten in te zetten, om kennis te delen, om kennis of vaardigheden te vergroten. Met als doel om op eigen wijze weer actief mee te kunnen doen in de maatschappij. Voor de een betekent dit weer aan het werk, voor de ander betekent dit vrijwilligerswerk uitvoeren; het is per persoon anders.

Datum: dinsdag 6 juni
Tijd: 9.30 – 12.30 uur
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: gratis entree

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet