HTT23 – K-ult-uurtje

Haaksbergen toont Talent 2023 (HTT23) besteedt aandacht aan het kunst- en cultuurbeleid in de gemeente Haaksbergen. Onder de noemer ‘K-ult-uurtje’ komen een aantal mensen aan het woord die betrokken zijn bij dat beleid.

Wil jij ook op beleidsmatig niveau meedenken? Dan zijn deze bijeenkomsten iets voor jou. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Maandag 5 juni:
19.15-21.00 K-Ult-uurtje met Eléon de Haas en Rikky Dekkers
In deze bijeenkomst gaan we met elkaar na hoe het staat met de vitaliteit van de verenigingen en stichtingen voor kunst en cultuur in de gemeente Haaksbergen en aan de andere kant, aan welke hulp er behoefte is. Mocht je het nog niet hebben gedaan, vul de enquête in. Met de uitkomst gaan we maandagavond aan het werk.

woensdag 7 juni:
19.15-21.30 K-Ult-uurtje door de kunstkring Haaksbergen, o.l.v. Rikky Dekkers ‘kunst in het gemeentehuis’, start vanuit de Kappen
Let op: voor deze bijeenkomst geldt een maximum aantal deelnemers van 20. Aanmelden vooraf is daarom noodzakelijk, stuur daarvoor een mail naar sbkhaaksbergen@gmail.com. U krijgt dan bericht of het doorgaat, of dat u op een reservelijst staat.

donderdag 8 juni:
19.15-21.00 K-Ult-uurtje ‘Noaberstorm’ door Tanja Lammers van Noabermuziek

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet