HTT23 – Kom eens langs bij ZIENS

Tijdens Haaksbergen toont Talent 2023 (HTT23) zijn we extra blij met de aanwezigheid van groepen zoals ZIENS. Wij organiseren HTT23 niet voor niets in de Kappen, het ‘Huis van Haaksbergen’ is van ons allemaal en iedereen is welkom.

ZIENS is er voor Haaksbergenaren die – om wat voor reden dan ook – minder goed kunnen deelnemen aan de maatschappij. Er zijn verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat mensen minder goed mee kunnen doen in de maatschappij. Veel mensen krabbelen weer op en gaan weer actief aan de slag. Dit lukt niet iedereen. Omdat ze niet weten hoe, omdat er onvoldoende ondersteuning is of omdat ze niet precies weten wat ze willen gaan doen.

Bij ZIENS in Haaksbergen is er voor die mensen tijd en ruimte om samen verder te kijken. Samen kijken welke kansen en mogelijkheden er zijn. Om eigen talenten in te zetten, om kennis te delen, om kennis of vaardigheden te vergroten. Met als doel om op eigen wijze weer actief mee te kunnen doen in de maatschappij. Voor de een betekent dit weer aan het werk, voor de ander betekent dit vrijwilligerswerk uitvoeren; het is per persoon anders.

Activiteiten

Elke maandag-, dinsdag- en donderdagochtend kun je bij ZIENS zó binnenlopen. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn er gezellige, leerzame, creatieve en ontspannende activiteiten. Gewoon een praatje maken mag ook. Iedere dinsdagochtend en donderdagochtend is er ook computercursus. Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Kom eens langs en misschien kunnen we verder helpen.

Kom langs

ZIENS kun je vinden in De Kappen aan de Blankenburgerstraat 40-42 in Haaksbergen. Neem voor meer informatie over ZIENS contact op met Hermien Leussink (h.leussink@wijkracht.nl – 06-23989213) of met Maurizio Arena (mr.arena@mediant.nl – 06-38066218).

Datum: iedere maandag, dinsdag en donderdag
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: gratis entree

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet