HTT23 – Korenavond met Singing Together, de Livio zangers, het Revue koor en de Flierefluiters

Op donderdagavond 8 juni wordt de theaterzaal van de Kappen gevuld met het gezang van maar liefst vier Haaksbergse koren. Dat wordt dus drie uur lang meezingen geblazen! En natuurlijk is ook bij dit evenement van Haaksbergen toont Talent 2023 (HTT23) de toegang gratis.

Dit jaar zal de Korenavond bestaan uit optredens van Singing Together, de Livio zangers, het Revue koor en de Flierefluiters.

Het gemengd koor Singing Together uit Haaksbergen vertolkt onder deskundige leiding van Laura van der Veen evergreens en medley’s en wordt begeleid door John Gaasbeek aan de piano. Het koor repeteert om de week op woensdagavond in de Richtershof aan de Jhr. von Heijdenstraat 8 in Haaksbergen. Voor meer informatie: Rita Nijkamp: rita.nijkamp@home.nl

De Livio-zangers wordt gevormd door een groep leden uit de ClipperS Crew Singers die elke twee weken in Het Saalmerink met de bewoners zingen.

Het Revue koor bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit de zangers van de Haaksbergse Revue.

De FliereFluiters is een gemengd zangkoor uit Haaksbergen dat in januari 2004 is opgericht door enkele zang- en muziekliefhebbers. Het koor bestaat uit 30 a 35 zangers en zangeressen die begeleid worden door muziekbanden. Het dirigeren gebeurt door Wendy Reinderink. De repetities vinden woensdags om de twee weken plaats in ‘t Schuttershoes, Scholtenhagenweg 40b Haaksbergen. Het repertoire bestaat uit evergreens en meezingers vooral Nederlandse en Duitse nummers en in het dialect. Kijk voor meer informatie op flierefluiters.com.

Datum: donderdag 8 juni 2023
Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: gratis entree

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet