HTT23 – Kunst van Hanna en Tatyana

Er werden deze week kunstwerken gebracht naar de Kappen. Ze bleken van twee Oekraïense dames, Hanna en Tatyana, op de vlucht voor de oorlog in Oekraïne. Er zaten ook twee korte berichtjes bij . . .

‘Mijn naam is Hanna. Op de vlucht voor de oorlog in Oekraïne kwam ik met mijn man en drie kinderen naar Nederland. De prijs van schilderijen is 30 euro. Ik heb nog een paar schilderijen in huis.’

‘Mijn naam is Tatyana, ik ben met mijn moeder en dochter naar Nederland gekomen, op de vlucht voor de oorlog in Oekraïne. Wat betreft de prijs, als het schilderij niet groot is 20 euro, als hij groter is, dan 50.’

Op de achterkant van een kunstwerkje stond een bijzonder gedicht wat ons erg ontroerde. Tja, en dan maak je gewoon plaats natuurlijk! Er is een mooie plek in de entreehal gezocht om deze schilderijen goed tot zijn recht te laten komen. De schilderijen zijn tijdens de hele week van Haaksbergen Toont Talent 2023 (HTT23) in de Kappen te zien en te koop.

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet