HTT23 – Noabermuziek: optreden de Singing Voices en bijeenkomst ‘Noaberstorm’

Tijdens Haaksbergen toont Talent 2023 (HTT23) treden drie muzikale acts op die verbonden zijn aan Noabermuziek, het project waarbij jaarlijks muzikale acts optreden in de intieme sfeer van de huiskamers van Haaksbergen. Op donderdag 8 juni is het de beurt aan de Singing Voices.

De Singing Voices bestaat uit een groep gepassioneerde muzikale zangeressen, die het publiek raakt met het zingen van mooie liedjes. Deze groep is ontstaan tijdens de voorbereiding van Songfestival Fun Night waar passie en zeker ook lol samenkwamen. Dit smaakt zeker naar meer…

Breng een bezoekje aan Noaberstorm

Ook op donderdag 8 juni is er een brainstormsessie, waarbij we JOUW inbreng zoeken. Tanja Lammers van Noabermuziek vertelt over het jaarlijkse NoaberMuziek Festival, waar we vandaan komen en wat er mogelijk is in de toekomst. Samen met het publiek wil ze bekijken waar wensen en mogelijkheden liggen.

Vind je het leuk om mee te denken en wellicht ook mee te doen, als artiest of vrijwillliger, met het leukste huiskamerfestival van Haaksbergen? Kom dan donderdag 8 juni om 19.30 naar de Kappen en praat mee.

Noabermuziek: de Singing Voices
Datum: donderdag 8 juni
Tijd: 21.00 – 22.00 uur
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: gratis entree

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet