HTT23 – POPsCOOL Talents in samenwerking met het Assink College

Tijdens Haaksbergen toont Talent (HTT23) verzorgen de POPsCOOL en het Assink College een avond met muziek en videoproducties in de Kappen. Het belooft een afwisselende avond vol aanstormend talent te worden in de Kappen. Op vrijdag 23 juni om 19.30 uur gaat de theaterzaal open. Het optreden eindigt om ongeveer 21.00 uur waarna u eventueel nog kunt nagenieten van een drankje in de foyer. De toegang is gratis.

POPsCOOL

Aan het begin van het POPsCOOL cursusjaar hebben verschillende leerlingen zich via hun docent opgeven voor een project dat POPsCOOL Talents heet. Ze hebben flink geoefend en zijn er inmiddels helemaal aan toe om hun talent aan het publiek te laten zien en horen tijdens Haaksbergen toont Talent. De groep heeft naast de individuele muzieklessen ook het hele jaar bandcoaching gehad en een workshop om performance en microfoontechniek te verbeteren. Ook zijn er studio en video opnames gemaakt om zich nog beter en verder te kunnen ontwikkelen.

De leerlingen van POPsCOOL zijn: Zang: Lisa Beld, Veerle ter Horst, Michiel Nikken, Sharon Westerhof, Elin Matic, Amy Brands en Hieke Reilink. Toetsen: Niels Meulenkamp. Drums: Melvin Ooink. Zij worden begeleid door stagiair Robin Grotenhuis op de bas en docent Jason Maengkom met gitaar. POPsCOOL is er trots op om deze leerlingen te mogen presenteren tijdens Haaksbergen Toont Talent.

Het Assink Lyceum

Tussen de optredens door worden er korte beeldverhalen vertoond die door de leerlingen van het Assink Lyceum zijn gemaakt. Docent Menno Dimitri Ouderkerk is trots op zijn leerlingen. De opdracht was: maak een persoonlijk levensverhaal, aan de hand van een tekening of gegeven uit hun eigen leven. Hero, Aafke, Derya, Mara, Mies, Liz en Linde hebben de beeldverhalen met veel enthousiasme gemaakt.
De beeldverhalen zijn als volgt getiteld: het creatieve pad, Noa de kat, grote helden en het tekenboekje.

Datum: vrijdag 23 juni 2023
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: De Kappen
Entreeprijs: gratis

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet