HTT23 – Rondleiding ‘Kunst in het Gemeentehuis’

Haaksbergen toont Talent (HTT23) organiseert op woensdagavond 7 juni de Rondleiding ‘Kunst in het Gemeentehuis’. Rikky Dekkers en Ellen Breukers leiden u rond langs gangen en kamers in het gemeentehuis waar u normaal gesproken nooit komt. En ze tonen u dan de prachtigste kunstwerken die de gemeente Haaksbergen in haar collectie bezit.

Wist u dat de gemeente Haaksbergen honderderden schilderijen en kunstwerken in haar bezit heeft? Veel van deze werken worden niet of nauwelijks tentoongesteld en zijn daardoor dus onbekend bij het grote publiek.

De Stichting Beeldende Kunst Haaksbergen heeft sinds 2019 de taak om voor de gemeentelijke kunst te zorgen en deze weer meer onder de aandacht te brengen van de Haaksbergenaren. Eén van de manier om dit te bereiken is de Rondleiding ‘Kunst in het Gemeentehuis’. Rikky Dekker en Ellen Breukers nemen u op woensdagavond 7 juni mee op een ontdekkingstocht in het gemeentehuis, naar gangen en kamers waar u als bezoeker normaal gesproken nooit toegang toe heeft.

Het belooft een spannende en inspirerende kunst en cultuur reis te worden, waar de echte kunstliefhebbers én de nieuwsgierige Haaksbergenaren ongetwijfeld allemaal blij en enthousiast van terug zullen komen.

In de Kappen staat na afloop een lekker drankje op u te wachten, en er speelt een leuke muzikale act.

Rondleiding ‘Kunst in het Gemeentehuis’
Datum: woensdag 7 juni
Tijd: 19.15-21.30
Locatie: start vanuit de Kappen
Entreeprijs: gratis
Let op: voor deze bijeenkomst geldt een maximum aantal deelnemers van 20. Aanmelden vooraf is daarom noodzakelijk, stuur daarvoor een mail naar sbkhaaksbergen@gmail.com. U krijgt dan bericht of het doorgaat, of dat u op een reservelijst staat.

De Stichting Beeldende Kunst Haaksbergen is gestart in maart 2019 na goedkeuring door de gemeenteraad van de Diensverleningsovereenkomst tussen de gemeente en stichting.

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet