HTT23 – Strijkersensemble speelt in theater De Kappen

Het gevorderden strijkersensemble laat Haaksbergen tijdens HTT23 op zondag 11 juni kennismaken met de muziek van James Hook. Om 12.00 uur speelt het ensemble van stichting Muziekonderwijs Haaksbergen deze driestemmige muziek in de foyer van De Kappen.

Om de zaterdag klinkt er vioolmuziek in het Harmoniegebouw van Haaksbergen door het gevorderden strijkersensemble onder leiding van viooldocente Inge Poodt. Een mix van jong en oud speelt dan driestemmige kamermuziek, van romantisch tot modern en ook wel filmmuziek. Meestal repeteert het ensemble voor het plezier, maar voor Haaksbergen Toont Talent 2023 treedt het nu op. Zondag 11 juni staat er een sonate van James Hook op het programma. Een afwisselend stuk met snelle gedeeltes (allegro) en een wat rustiger stuk (andante) om even op adem te komen.

Wie ook een strijkinstrument bespeelt of heeft bespeeld en zin heeft om te musiceren in een gezellige groep, is van harte welkom om eens aan te sluiten. Het ensemble nodigt alle Haaksbergse strijkers uit, in het bijzonder een altviolisten of cellisten. Maar eerst is het zondag 11 juni dus tijd voor de muziek van James Hook.

Datum: zondag 11 juni
Tijd: 12.00 – 12.30 uur
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: gratis entree

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Een productie van RTV Sternet