HTT23 – Zondagochtend Koffieconcert met gitaar virtuoos Hans Martin

Bij Haaksbergen toont Talent 2023 (HTT23) hoort natuurlijk een Zondagochtend Koffieconcert. Zondag 11 juni van 10.30-11.30 uur kunt je gratis komen genieten van gitaar virtuoos Hans Martin.

Op zoek naar muzikaal talent

Hans Martin, begenadigd flamenco-gitarist, is de scout van het Kleine Kerkje te Buurse. In die positie is hij verantwoordelijk voor de werving van geschikte muzikanten die bereid zijn in het kerkje op te treden.

‘Als muzikant ken ik natuurlijk diverse mensen die zelf ook muziek maken. Marianne Appels kent weer mensen vanuit de kunstwereld en zo wordt de kring waaruit we kunnen putten steeds groter en onze zoektocht kleiner. Ook al door een soort van mond op mond reclame. Muzikanten die hier al hebben gespeeld, geven dat weer door aan collega muzikanten waardoor ook het aanbod steeds gevarieerder wordt. En dat was mijn idee van meet af aan. Dat het een eigen leven zou gaan leiden en wij nog maar weinig hoefden te doen om interessante muzikanten hier te krijgen. Natuurlijk probeer ik op social media als Facebook zoveel mogelijk publiciteit aan deze prachtige locatie te geven. Want één ding staat buiten kijf, de acoustiek in het kerkje is verbluffend goed’, aldus Martin.

Dus ook voor muzikanten geldt, wie zin heeft om zijn of haar muzikale talenten ten gehore te brengen voor een bescheiden publiek van zo’n honderd man is te allen tijde welkom in het Kleine Kerkje te Buurse.

Datum: zondag 11 juni
Tijd: 10.30-11.30 uur
Locatie: de Kappen
Entreeprijs: gratis entree

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Tekst: Hanneke Straten
Een productie van RTV Sternet