HTT24 in de etalage – Aanmeldformulier

Meld je aan voor deelname aan HTT24 in de etalage.

Wil jij je aanmelden voor deelname aan de HTT24 in de etalage? Vul dan het formulier hieronder in en druk op verzenden.
Let op 1: het is niet mogelijk om tussentijds je wijzigingen in het formulier te bewaren, dus lees vooraf alle vragen goed door en zorg dat je de gevraagde foto’s van je werk bij de hand hebt.
Let op 2: Deelnemers aan HTT24 in de etalage gaan akkoord met de voorwaarden voor deelname 2024. Lees deze dus goed door voordat je je aanmeldt.

Zie ook:

HTT24 in de etalage

HTT24 in de etalage – Deelnamevoorwaarden

  Welke kunstvorm beoefen je?

  Adresgegevens

  Website en sociale media

  Pubiciteit

  Onze mediapartner RTV Sternet maakt portretten van alle kunstenaars die deelnemen aan Haaksbergen Toont Talent in de etalage 2024 (kijk voor heel veel mooie voorbeelden ook op onze website) en genereert daarmee heel veel publiciteit. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen willen we graag jouw toestemming om ook de inhoud van je website en sociale media te mogen gebruiken bij die publicaties.
  Wil je ons hiervoor toestemming geven?

  Bijlagen: foto's van je werk

  Stuur een aantal duidelijke kleurenfoto's (maximaal 3) mee van jouw recente werk. Let op: stuur alleen afbeeldingen mee waarvan je het auteursrecht bezit (bijvoorbeeld zelf gemaakte foto's).
  De foto's dienen een werkelijke weergave te zijn van het type werk waarmee je aan Haaksbergen Toont Talent in de etalage 2024 wilt meedoen. Aan de hand van de foto’s kunnen we dan ook indien nodig een selectie maken.  Opmerkingen of vragen

  Heb je nog opmerkingen of vragen?, vul ze dan hieronder in

  Verzend het formulier

  Zodra je hieronder op op de rode knop 'verzenden' klikt wordt de inhoud van het formulier gemaild naar ons. Je krijgt zelf ook een kopie via mail toegestuurd, zodat je kunt controleren wat je hebt verstuurd.