HTT24 in de etalage

Haaksbergen Toont Talent 2024 gaat de etalages in ! Is het voor jou geen kunst om een etalage te vullen met jouw beeldende kunst? Diverse ondernemers, in het centrum van Haaksbergen, stellen een deel van hun etalage beschikbaar voor het exposeren van jouw kunst.

Art4More en RTV Sternet organiseren in samenwerking met de Haaksbergse Ondernemers Vereniging (HOV) en Haaksbergen Natuurlijk het project ‘Haaksbergen Toont Talent in de etalage 2024’. Iedere kunstenaar die actief is in Haaksbergen kan meedoen.

Tijdens HTT in de etalage staat jouw kunst gedurende de maand mei letterlijk te kijk in de etalage van één van de Haaksbergse winkeliers en ondernemers. Je expositie wordt feestelijk afgesloten met extra festiviteiten tijdens het meispektakel op 31 mei en 1 en 2 juni.

Art4More schakelt haar grote netwerk van honderden kunstenaars in om etalages in de Haaksbergse binnenstad om te toveren in een explosie van grote en kleine exposities.

HOV, Haaksbergen Natuurlijk en de centrummanager mobiliseren en ondersteunen de Haaksbergse middenstand om mee te doen.

RTV Sternet organiseert samen met Haaksbergen Natuurlijk en Rond Haaksbergen veel promotie en publiciteit rondom dit project. Zo komen er portretten van alle aan elkaar gekoppelde matches van kunstenaar en ondernemer, ook maken we een mooie wandelroute voro het publiek, zodat alle deelnemende kunstenaars bezocht kunnen worden, zelfs na sluitingstijd!

Lijkt het je leuk om eens op deze manier te exposeren?

Zet je kunst te kijk, doe een actieve bijdrage tijdens het meispektakel en de organisatie doet de rest, we promoten jou en je kunst en maken de match tussen jou en je gastondernemer.

Is het voor jou een ‘kleine kunst’ om zo’n etalage te vullen? Meld je dan aan via het deelname formulier.

Let op: Zorg dat je de deelnamevoorwaarden goed gelezen hebt voordat je je inschrijft.

Zie ook:

HTT24 in de etalage – Deelnamevoorwaarden

HTT24 in de etalage – Aanmeldformulier