Over ons – Art4More en RTV Sternet

De initiatiefnemers van Haaksbergen Toont Talent zijn Art4More en RTV Sternet

Art4More is een stichting die al jaren op professionele wijze vernieuwende projecten organiseert op het gebied van kunst en cultuur. Het bekendste voorbeeld is de Kunstmarkt Haaksbergen. Art4More heeft een uitgebreid netwerk van honderden in Haaksbergen en omgeving woonachtige en/of actieve beeldende kunstenaars.

RTV Sternet is de publieke lokale omroepinstelling voor de gemeente Haaksbergen. RTV Sternet verzorgt de productie van professionele journalistieke nieuwsitems voor en door Haaksbergen. Met haar onafhankelijke en maatschappelijk betrokken inzet weet RTV Sternet een groot bereik onder de bevolking te realiseren, maandelijks bereikt zij de helft van de Haaksbergenaren met haar journalistieke items.

Art4More en RTV Sternet streven naar een gezonde en toekomstbestendige kunst en cultuursector in Haaksbergen en daarbuiten. Zij geven dit onder meer vorm door de partijen en individuen in de sector te verenigen en als alliantie te betrekken bij professioneel opgezette en uitgevoerde projecten voor zowel betaalde als onbetaalde cultuurmakers en door actief de dialoog te organiseren en aan te gaan met de Haaksbergse gemeenschap over de toekomst van kunst en cultuur beleid. Want kunst en cultuur is van iedereen!