VIDEO Haaksbergen toont Talent 2023 – MiDanza steelt de show !

De Cultuur Coalitie Haaksbergen (CCH) organiseert dit jaar Haaksbergen toont Talent 2023 en zet daarbij de Haaksbergse jeugd in het zonnetje: de kids van MiDanza openen het festival.

Op zondag 4 juni 2023 om 12 uur wordt de Haaksbergen toont Talent week 2023 geopend door niemand minder dan de danseressen van dansschool MiDanza! Ook op kunst en cultuurgebied heeft de jeugd immers de toekomst en wie kunnen dat beter tot uitdrukking brengen dan de jonge talenten die Haaksbergen rijk is.

Speciaal voor KappeNow! gaven de dames vanMidanza een voorproefje van hun kunnen. De vrolijkheid spat er vanaf en dat onderstreept juist dat wat de Haaksbergen toont Talent 2023 wil laten zien: kunst en cultuur maakt het leven zo veel leuker, het is er voor alle leeftijden en voor IEDEREEN.

De CCH heeft ervoor gezorgd dat er dit jaar bij Haaksbergen toont Talent 2023 voor alle leeftijden iets te doen, te bekijken en te beleven is! Dus noteer het in je agenda en kom langs in de Kappen van 4 tot en met 11 juni 2023.

Kijk voor meer informatie op de website van Dansstudio MiDanza

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de website van de CCH

Meer video’s over Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Een productie van RTV Sternet