VIDEO HTT23 – Aftermovie centrale week in de Kappen

Haaksbergen toont Talent 2023 heeft de centrale week in de Kappen achter de rug. Wat was het leuk en wat heeft iedereen genoten! Van 4 tot en met 11 juni hebben meer dan 50 deelnemers op verschillende locaties in Haaksbergen, Buurse en Sint Isidorushoeve hun uiterste best gedaan om de bezoekers te vermaken.

De Kappen heeft als Huis van Haaksbergen een centrale rol in de centrale HTT23 week vervuld. In de Kappen vonden verreweg de meeste activiteiten plaats. En alle activiteiten waren gratis toegankelijk voor iedereen. Daar zijn we enorm trots op.

We hebben gezongen, gedanst, workshops gevolgd, genoten van muziek, verhalen en optredens, de rollerskates onder gebonden, getekend, gekleurd, van kunstwerken genoten, salto’s gemaakt op het springkussen, gegeten, gedronken en nog veel meer. Haaksbergen toont Talent 2023 gaat wat ons betreft nu al de boeken in als warm en heel succesvol. Overal was er talent in de tent.

Maar zoals altijd gaan leuke momenten veel te snel voorbij. Gelukkig hebben we de beelden nog om met plezier terug te kijken op een geslaagde evenementweek. RTV Sternet heeft gezorgd dat er veel filmpjes en foto’s gemaakt zijn. De prachtige videocompilatie vind je hieronder.

Graag willen we namens de Cultuur Coalitie Haaksbergen via deze weg alle deelnemers, locaties, medewerkers, vrijwilligers en de bezoekers bedanken. Dankzij jullie is de centrale HTT23 week een groot succes geworden. Met name de Stichting Leppink Postuma bedanken we voor het mogelijk maken van alle fotoreportages.

Haaksbergen toont Talent 2023 loopt nog door tot 15 juli. Hou onze website en socials in de gaten voor alle evenementen.

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Haaksbergen toont Talent

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Tekst: Jolanda Bouwmeesters
Video montage: Cnstance van Wolferen
Eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet