VIDEO KappeNow – Haaksbergen Toont Talent in de etalage over de jeugd

In KappeNow hebben we deze keer te gast de kunstenaressen Julia Molenkamp, Hilda Haselberg, Lies Koning, Lucie Middelhuis en locatiemanager Miranda Piepers van het Assink Lyceum van Brakelstraat.

Zij doen allemaal mee aan Haaksbergen Toont Talent in de etalage, een expositie van kunstenaars in het centrum van Haaksbergen. Diverse ondernemers hebben hun etalage en winkelruimte beschikbaar gesteld en de aan hen gekoppelde kunstenaars hebben deze prachtig opgeluisterd met de mooiste kunstwerken. En dat bevalt goed. Beiden partijen zijn enthousiast en de ondernemers en kunstenaars hebben elkaar geholpen bij de inrichting.

In deze aflevering gaan we op zoek naar het belang van de jeugd bij kunst.

Over Haaksbergen Toont Talent in de etalage

Haaksbergen Toont Talent in de etalage is een gezamenlijk project van Art4More en RTV Sternet en wordt ondersteund door de Gemeente Haaksbergen, de Rabobank, Haaksbergen Natuurlijk, de Centrummanager en en de Haaksbergse Ondernemers Vereniging HOV. De kunstroute door het centrum van Haaksbergen is te zien tot en met 2 juni 2024. De flyer met de route is op te halen bij het Gemeentehuis, het Toeristisch informatiepunt in de Kappen en bij alle deelnemende ondernemers.

Kijk voor de portretten van alle deelnemende kunstenaars en ondernemers op de website van Haaksbergen Toont Talent

Kijk alle afleveringen van KappeNow

Kijk voor meer cultuurmakers op de website van Art4More

Opname: Jolanda Bouwmeesters, Erik Loman, Thomas van Eeuwijk, Jesse Nieuwenburg, Mike Regtop, Michel van der Voort, Constance van Wolferen
Tekst, montage en eindredactie: Michel van der Voort
KappeNow is een productie van RTV Sternet